ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής
url: www.ekyz.gr

@ : info@ekyz.gr
tel.: +30 2310 421551
fax: +30 2310 431011

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ




  • Η καρδιακή ανακοπή «χτυπάει» 700.000 ανθρώπους κάθε χρόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από αυτούς, μόνο το 5-10% παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πολύ περισσότεροι άνθρωποι θα επιζούσαν όμως αν υπήρχε δίπλα τους ένα οργανωμένο σύστημα παροχής πρώτων βοηθειών.

    Το Ε.Κ.Υ.Ζ. (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής), ως Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης της EMP INTERNATIONAL, δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει τη γνώση για την αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού.
    Ως παροχέας προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών η EMP Medic First Aid παρέχει ένα συνεχή κύκλο εκπαίδευσης σε εταιρείες, μεγάλους οργανισμούς, γιατρούς, πληρώματα ασθενοφόρων, εθελοντές και επαγγελματίες διασώστες, αεροπορικές εταιρείες και απλούς πολίτες, σε όλο τον κόσμο.

    Είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει σήμερα παγκοσμίως, σύμφωνα με τα διεθνή guidelines 2010 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης και είναι εγκεκριμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ασφάλειας ( WSO).

    Η εκπαίδευση γίνεται υπό την αιγίδα του MEDIC FIRST AID και στους επιτυχόντες θα δοθεί διεθνής αναγνωρισμένη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ)
    Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


    Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλέσετε στο 

    2310 421551

    Στο πρόγραμμα διδάσκονται:


    Αρχική Εκτίμηση
    Εστίαση στον Αεραγωγό
    Εστίαση στην Αναπνοή
    Εστίαση στην Επανεκτίμηση
    Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)(Για ενήλικες παιδιά και βρέφη)
    Αντιμετώπιση τραύματος
    Αντιμετώπιση πνιγμονής(Για ενήλικες παιδιά και βρέφη)
    Θέση ανάνηψης
    Καταπληξία (Σοκ)
    Εμφραγμα του Μυοκαρδίου
    Εγκεφαλικό
    Σπασμοί
    Καρδιακή ανακοπή
    Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AEΑ)
    Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ) είναι μια αυτοματοποιημένη ιατρική συσκευή, η οποία μπορεί να απινιδώσει έναν ασθενή όταν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Αρχικά, ο ΑΕΑ αξιολογεί τον καρδιακό ρυθμό του ασθενή. Είναι σε θέση να εντοπίσει ρυθμό που χρίζει απινίδωσης. Επιπλέον, ενημερώνει τον παροχέα πρώτων βοηθειών πότε απαιτείται να απινιδώσει. Ο ΑΕΑ χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές, φωτεινές ενδείξεις και γραπτά μηνύματα για την καθοδήγηση του παροχέα πρώτων βοηθειών. Η λειτουργία των ΑΕΑ είναι εύκολη και ασφαλής και έχουν σχεδιαστεί να χρησιμοποιούνται από τους απλούς πολίτες που έχουν συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τη χρήση τους.

    ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου