ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής
url: www.ekyz.gr

@ : info@ekyz.gr
tel.: +30 2310 421551
fax: +30 2310 431011

Προσφορά Ζωής....! Φροντίδα Υγείας...!


 
Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής, πεποίθησή μας είναι ότι η φροντίδα της υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια καλύτερη ζωή. Πιστεύουμε ότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά η «Κοινωνική Ευθύνη» αποτελεί Υποχρέωση και όχι επιλογή, γι αυτό σας προσφέρουμε φροντίδα, προστασία και πρόληψη σε όλους τους τομείς της υγείας μέσα από ένα σύνολο ολοκληρωμένων παροχών και υπηρεσιών σε συνεργασία με τη Solvency Insurance Brokers τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και τη EUROMEDICA.
Αποκλειστικά με την χρήση της κάρτας, η οποία προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με την παρακολούθηση σε ένα από τα πιστοποιημένα προγράμματά μας, απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές πρόληψης και υγείας.





  

Επικοινωνήστε στο 2310 421551 ή στείλτε mail στο marketing@ekyz.gr  για να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε το μοναδικό αυτό δώρο Ζωής…. Γίνε μέλος της παρέας….. Γίνε μέλος του ΕΚΥΖ!!




ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  
   
          1. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου (Παιδίατρο, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 20 ευρώ/επίσκεψη.
          2. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις με έκπτωση 20% σε όλες τις ειδικότητες στα Τακτικά Ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, κατά τις εργάσιμες ημέρες μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
          3. Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις με έκπτωση 30% στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου. Σε περίπτωση παραπεμπτικού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για Αξονικές - Μαγνητικές Τομογραφίες,
Triplex & PET CT συμμετοχή, σήμερα, 15%, επί της τιμής κρατικού Τιμολογίου (ΦΕΚ)
          4. Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από ασφαλιστική εταιρία. Πίστωση 60 ημερών για την αποπληρωμή της νοσηλείας σας, προκειμένου να μην εκταμιεύσετε δικά σας χρήματα. Επιπλέον για τα έξοδα νοσηλείας χρήση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
          5. Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στο νοσοκομείο του Ιατρικού Διαβαλκανικού για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
          6. Προνομιακές τιμές σε Ειδικά πακέτα
Check up, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
          7. Δωρεάν χρήση συντονιστικού Κέντρου για παροχή ιατρικών συμβουλών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.



ΠΑΡΟΧΕΣ EUROMEDICA

1.    Απεριόριστες Δωρεάν Ιατρικές επισκέψεις για τα έκτακτα περιστατικά που θα οδηγήσουν σε εισαγωγή και νοσηλεία και αφορούν: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό στη Γενική Κλινική & Κυανού Σταυρό και Παιδίατρο μόνο στη Γενική Κλινική.
             2. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις  24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 ευρώ/επίσκεψη στις παρακάτω ειδικότητες ανά κλινική: Γενική Κλινική (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Χειρουργός, Παιδίατρος), Κυανούς Σταυρός (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Χειρουργός).
          3. Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις με Ειδικό Εκπτωτικό Τιμολόγιο στα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου. Με την επίδειξη βιβλιαρίου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., χωρίς παραπεμπτικό, οι εξετάσεις μπορούν να διενεργούνται με τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ) και σε περίπτωση παραπεμπτικού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. οι εξετάσεις θα γίνονται με την αντίστοιχη συμμετοχή, σήμερα, 15%, επί της τιμής κρατικού Τιμολογίου (ΦΕΚ).
         4. Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας (διαφορές δωματίου) σε όλες τις Κλινικές του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) και 10% επί των χρεώσεων που δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία.
         5. Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στις κλινικές του Ομίλου για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. 
         6. Προνομιακές τιμές σε Ειδικά πακέτα Check up, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου