ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής
url: www.ekyz.gr

@ : info@ekyz.gr
tel.: +30 2310 421551
fax: +30 2310 431011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ CPR/AED - ΚΑΡΠΑ/ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ


ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 22:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το πρόγραμμα CPR-AED (ΚΑΡΠΑ-ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ) είναι διάρκειας 5 ωρών. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να κατανοήσουν:

Τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια μας, έλεγχος του χώρου για εκτίμηση περιστατικού και πιθανούς αγνώστους κινδύνους, ενεργοποίηση προνοσοκομειακής φροντίδας.
Πως ανοίγουμε, πως ελέγχουμε και πως καθαρίζουμε τον αεραγωγό
Πως ελέγχουμε την αναπνοή, πως κάνουμε εμφυσήσεις, χρήση προστατευτικών μέσων για τις εμφυσήσεις
Να μπορούν να διακρίνουν σε ποιον πάσχοντα πρέπει να χορηγήσουν ΚΑΡΠΑ, πώς να το κάνουν αυτό, πώς επηρεάζει το εάν είναι ενήλικος, παιδί ή βρέφος, και ποια εναλλακτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν εάν δεν έχει ο διασώστης προστατευτικά μέσα.
Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ)

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ) είναι μια αυτοματοποιημένη ιατρική συσκευή, η οποία μπορεί να απινιδώσει έναν ασθενή όταν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Αρχικά, ο ΑΕΑ αξιολογεί τον καρδιακό ρυθμό του ασθενή. Είναι σε θέση να εντοπίσει ρυθμό που χρίζει απινίδωσης. Επιπλέον, ενημερώνει τον παροχέα πρώτων βοηθειών πότε απαιτείται να απινιδώσει. Ο ΑΕΑ χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές, φωτεινές ενδείξεις και γραπτά μηνύματα για την καθοδήγηση του παροχέα πρώτων βοηθειών. Η λειτουργία των ΑΕΑ είναι εύκολη και ασφαλής και έχουν σχεδιαστεί να χρησιμοποιούνται από τους απλούς πολίτες που έχουν συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τη χρήση τους.
Διδάσκεται η βασική λειτουργία του ΑΕΑ, συνδυασμός ΑΕΑ και ΚΑΡΠΑ, Σφάλματα ΑΕΑ

Ποιον ασθενή τοποθετούμε στην θέση ανάνηψης και ποιον αποφεύγουμε να τοποθετήσουμε.


Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλέσετε στο 2310 421551
www.ekyz.gr

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής, πεποίθησή μας είναι ότι η φροντίδα της υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια καλύτερη ζωή. Πιστεύουμε ότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά η «Κοινωνική Ευθύνη» αποτελεί Υποχρέωση και όχι επιλογή, γι αυτό σας προσφέρουμε φροντίδα, προστασία και πρόληψη σε όλους τους τομείς της υγείας μέσα από ένα σύνολο ολοκληρωμένων παροχών και υπηρεσιών σε συνεργασία με τη Solvency Insurance Brokers τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και τη EUROMEDICA.
Αποκλειστικά με την χρήση της κάρτας, η οποία προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με την παρακολούθηση του προγράμματος, απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές πρόληψης και υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 ή στο 2310 421551

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου