ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής
url: www.ekyz.gr

@ : info@ekyz.gr
tel.: +30 2310 421551
fax: +30 2310 431011

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ROUT

1,2 & 3 Αυγούστου 2014



Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στον αγώνα Rodopi Advendurun 100 miles τον προσεχή Οκτώβρη στη Ροδόπη, προετοιμάζονται σκληρά και με συνέπεια. Το ίδιο και οι Εθελοντές-Υποστηρικτές του γεγονότος!!!

Στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης και της προετοιμασίας εφαρμογής του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008, η Οργανωτική Ομάδα του ROUT σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ – www.ekyz.gr ) διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Δασικού Χωριού στη Χαιντού στις 1,2&3 Αυγούστου ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.

Το Σχολείο απευθύνεται αποκλειστικά σε 40 Εθελοντές του ROUT που έχουν λάβει μέρος σε κάποιες απ΄τις διοργανώσεις του ROUT (Rodopi Advendurun, ROC, Haidou Trail Party) απ΄το 2009 μέχρι σήμερα αλλά και Νέους που προτίθενται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τον προσεχή Οκτώβρη.. Πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Η θεματολογία έχει ως εξής:

1. Εθελοντισμός και Κοινωνικό Αποτύπωμα

2. Πρώτες Βοήθειες με έμφαση σε περιστατικά και καταστάσεις σχετικά με τον αγώνα

3. Προσανατολισμός σε πεδίο βουνού

4. Τακτικές Αναζήτησης Αγνοουμένου

5. Οικολογικό Ίχνος Αγώνα Εθνικό Πάρκο

Γνωστοί εκπαιδευτές αλλά και Εθελοντές του Αγώνα όπως ο Christos Nikolaidis, η Maria Georgiou , η Evi Vairami, ο Kostas Ch Kastaniotis, ο Stathis Gevrekis και ο Νίκος Γερμαντσίδης θα μοιραστούν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για το Σχολείο Εκπαίδευσης. Όσον αφορά τη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) και τη διατροφή (2 γεύματα & 2 δείπνα) η Οργανωτική Ομάδα έχει εξασφαλίσει θέσεις στα ξύλινα σπιτάκια και στο εστιατόριο του Δασικού Χωριού στην προνομιακή τιμή των 30 ΕΥΡΩ.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα ισχύσει μέχρι τις 10 Ιουλίου μέσω αίτησης (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, έτος και πόστο συμμετοχής) στην ηλεκτρονική διεύθυνση elias@rout.gr και κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του Rodopi Ultra Trail (Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR29 0172 352000 5352 047379743).


Τα μέλη και οι φίλοι του ΕΚΥΖ μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και στο http://www.ekyz.gr/contact.html  ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ με τη γνωστή διαδικασία, γράφοντας Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email και στο πεδίο "message" γράφετε "Εθελοντής ROUT"

Επιπλέον διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 6946 – 280221 (Ηλίας Σπυριδόπουλος)




                    ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου